Veldspuit
Gewasbescherming

Veldspuit

Machinenummer: S1 • Kverneland iXter B16

Gedragen GPS-gestuurde veldspuit met individuele dopafsluiting, boombreedte van 18m en tankinhoud van 1.600l

Deze GPS-gestuurde veldspuit is uitgerust met een hogedruk recirculatiesysteem met elektrische individuele dopafsluiting, een spuitboom van 18m waarbij we een dopafstand van 50 cm hanteren en nog zoveel meer. Kortom, een zeer goed uitgeruste veldspuit waarmee we met een hoge precisie efficiënt kunnen spuiten.

Loonwerk uitgevoerd door Vandijck Agrarisch Centrum
Begeleiding bij het kiezen van de juiste producten
Wij verzorgen onderhoud en afstelling van de machine

Werking

  • De te spuiten liters per hectare worden via de boordcomputer ingegeven zo wordt er ongeacht de snelheid steeds nauwkeurig de gewenste hoeveelheid per hectare gespoten.
  • Tijdens het spuiten proberen we overlap zoveel als mogelijk te vermijden. Dit doen we door individuele dopafsluiting, die automatisch wordt geregeld via GPS. Op deze manier gebruiken we niet meer gewasbeschermingsmiddel dan nodig, wat kostenbesparend is.
  • Op het einde van de werkzaamheden zal de veldspuit aan de hand van een reinigingsprogramma de volledige machine spoelen en deze spoelresten uitspuiten op het perceel.

Reserveer

Uitvoering

Loonwerk

Voor de eerder complexe en gespecialiseerde veldwerkzaamheden bieden we loonwerk aan. Zo verzekeren we de deskundige uitvoering van het geleverde teeltadvies terwijl u kan focussen op andere zaken.

Willem Slenders
Loonwerker

Willem Slenders

De passie voor landbouw en machines werd Willem met de paplepel ingegeven. Al meer dan 10 jaar voert hij veldwerkzaamheden uit als loonwerker.

+32 472 92 82 21

Steyr 6175 Impuls CVT

Tractor

Steyr 6175 Impuls CVT

Willem voert de veldwerken uit met zijn Steyr 6175 Impuls CVT. Hij beschikt onder meer over een precies RTK-GPS-systeem en bandendruksysteem.

Andere landbouwmachines

Er werden geen gerelateerde machines gevonden.

Vandijck Agrarisch Centrum NV

BTW BE 0448.775.745

Privacybeleid