Vernieuwde website biedt overzicht van landbouwmachines en loonwerk

Dinsdag 19 maart 2024
Tuur Lenaerts
Vernieuwde website biedt overzicht van landbouwmachines en loonwerk

De nieuwe pagina biedt een handig overzicht van onze landbouwmachines

Met het voorjaar voor de deur stellen we graag onze vernieuwde website voor. Ze helpt ons om nog beter met onze klanten te communiceren. Vanaf nu vind je er ons aanbod aan landbouwmachines en loonwerk terug. Ook nieuw is de nieuwspagina.

Loonwerk en machineverhuur

Om onze landbouwmachines terug te vinden, navigeer je via het menu naar ‘Aanbod > Loonwerk en machineverhuur’. Je komt dan op een overzichtspagina met alle landbouwmachines, onderverdeeld in twee delen: één voor de machines die we inzetten voor loonwerk, één voor de machines in verhuur.

Vanop de overzichtspagina kan je doorklikken naar de afzonderlijke machines. Hier vind je per machine meer info over de toepassing en werking. Ook is het vanaf nu mogelijk om loonwerk en machines online te reserveren. Via een pop-upmenu laat je gemakkelijk je contactgegevens en de gewenste bewerkings-/huurdatum achter, waarop wij je contacteren om een definitieve afspraak vast te leggen. Geen verplichting, gewoon een extra manier om snel te reserveren.


Nieuws

Ook vind je via ‘Nieuws’ in het menu een overzicht van onze nieuwsartikels. Hier posten we voortaan updates over ons familiebedrijf, standpunten over de sector en tips voor onze klanten. Zo blijf je mee met wat er leeft bij Vandijck!

Vandijck Agrarisch Centrum NV

BTW BE 0448.775.745

Privacybeleid